Ενέσιμη Μεσοθεραπεία με πιστόλι

Σύγχρονες Τεχνικές Αισθητικής Δερματολογίας

ΙΑΤΡΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η μεσοθεραπεία είναι μια μέθοδος που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στη Γαλλία από τον Dr Pistor, με στόχο την επαναφορά της χαμένης ελαστικότητας και δομής της επιδερμίδας.

 

Η μεσοθεραπεία που πραγματοποιείται στο ιατρείο είναι ενέσιμη και γίνεται με κορυφαίο πιστόλι μεσοθεραπείας της εταιρείας Pistor. Τα πλεονεκτήματα της χρήσης του πιστολιού στη μεσοθεραπεία είναι η ελαχιστοποίηση του πόνου και η ακρίβεια των ενέσεων. Το πιστόλι ρυθμίζεται κάθε φορά εκ των προτέρων, ώστε η έγχυση των συστατικών να γίνεται στο ίδιο επιθυμητό βάθος, με τον ίδιο ρυθμό, αφήνοντας την ίδια ποσότητα υλικού με κάθε πάτημα της σκανδάλης.

 

Με τον τρόπο αυτό, η θεραπεία καθίσταται σαφώς πιο αποτελεσματική, αλλά και πιο ανώδυνη σε σχέση με την ενέσιμη μεσοθεραπεία χωρίς πιστόλι.

Μεσοθεραπεία Προσώπου

Κατά τη διαδικασία της μεσοθεραπείας προκαλείται ένας μικροσκοπικός (μη ορατός) τραυματισμός με τη μέθοδο πολλαπλών νυγμών, ώστε να ενεργοποιηθεί το δέρμα και να «χτίσει» στα σημεία αυτά νέο κολλαγόνο και ελαστίνη. Παράλληλα, γίνεται έγχυση ενεργών στοιχείων με στόχο τη βαθιά ενυδάτωση, σύσφιξη, λάμψη και αναζωογόνηση του δέρματος.

 

Κάθε θεραπεία περιλαμβάνει μια σειρά από εγχύσεις βιταμινών, υαλουρονικού οξέος, ιχνοστοιχείων και αμινοξέων, ανάλογα με τις ανάγκες του προσώπου και το πρωτόκολλο που ακολουθείται.

 

Το μέγιστο αποτέλεσμα στο πρόσωπο είναι ορατό μετά από 2 ημέρες. Τα αποτελέσματα διαρκούν έως και 6 μήνες και απαιτούν 3-6 επισκέψεις, σε μεσοδιάστημα 2 εβδομάδων, ανάλογα με το πρόβλημα.

 

Για πιο μόνιμα αποτελέσματα συστήνεται μια συνεδρία συντήρησης κάθε 3-4 μήνες.

Aυτόλογη μεσοθεραπεία (PRP)

Εξαιρετικά δημοφιλής παραλλαγή της μεσοθεραπείας είναι η αυτόλογη μεσοθεραπεία (PRP), όπου αντί για έτοιμα κοκτέιλ χρησιμοποιούνται συστατικά από το αίμα του εκάστοτε ασθενή.

Αναγέννηση της επιδερμίδας & Ορατά αποτελέσματα… Lifting?

Ενέσιμη Μεσοθεραπεία με πιστόλι, μια σύγχρονη & δυναμική θεραπευτική επιλογή!

 

Κλείστε ραντεβού

με τη δερματολόγο Αικατερίνη Κιριμλίδου Χαρίση, στη Θεσσαλονίκη.

Ιατρείο Θεσσαλονίκης

    Μητροπόλεως 57, 546 23, Θεσσαλονίκη

+30 2310 269201

info@dermatologos-kirimlidou.gr

Ιατρείο Tρικάλων

    Βύρωνος 12, 421 00, Τρίκαλα

+30 24310 77243

info@dermatologos-kirimlidou.gr

ΙΑΤΡΕΙΑ